Nyt se on sitten tehty, eli kämppä on irtisanottu. Apuva! Kuvittelin että irtisanomishetkellä tuntisin suunnatonta iloa, mutta nyt päällimmäinen tunne on kauhu. Miten me saadaan kaikki kuntoon, missä vaiheessa ehdin pakata kun kaksoset roikkuu lahkeessa ja niin edelleen....?? Talo tulee olemaan muuttohetkellä monin paikoin kesken, joten raksahommat jatkuu ja pölyä sekä likaa syntyy. Mutta pakko vaan yrittää sietää raksaamista ja asua keskeneräisessä, sillä lapsiperheen elämä hissittömässä kerrostalossa ei ole helppoa. Ja kaiken lisäksi meillä on eteläparveke, jossa kaksosten päiväunimahdollisuus kesällä täysin poissuljettu kuumuuden takia.

Mielelläni kuulisin hyviä vinkkejä muuttoa varten, sekä näitä muuttoa edetäviä viikkoa varten. Ekaksi tarvinnee alkaa kyselemään muuttolaatikoita sekä muuttoautoa.

Tänään meillä on KVV-tarkastus. Sähköt on jo mitattu ja IV-säädöt & mittaukset tehdään pääsiäisen jälkeen. Siivoamisurakka alkaa tosissaan pääsiäisen jälkeen.

Muuttofiilistä hieman latistaa sekin asia, että muutetaan vanhoilla (kamalilla) huonekaluilla uuten kotiin. Voi kun olisi ollut upeaa saada hankkia kaikki uutta ihanaa, joka sopii moderniin taloon.