Aloituskokous oli tänään pidetty tontilla, läsnä olivat lakipykälien vaatimat henkilöt lukuunottamatta meitä rakennuttajia. Me valtuutimme vastaamme edustamaan meitä. Mitään ihmeellistä ei ollut tullut kokouksessa esiin.

Työt tontilla edistyy kuten olemme suunnitelleet ja ensi viikolla päästään anturan valun kimppuun, kuten kirjoitin jo aiemmassa viestissä. Tänään oli saatu asuinrakennuksen pohja tärytettyä ja ulkoiset viemärit vedettyä. Huomenna perjantaina täytellään kaivantoja ja kaivuri häipyy tontilta viimeistään maanantaina. Maata ollaan jouduttu viemään pois noin 40 kuormaa, vaikka aluksi luultiin pääsevämme huomattavasti vähemmällä. Maapohjasta on löytynyt suuria kivenjärkäleitä ja pohja on ollut yleisesti hyvin hidasta työstettävää. Kaivurin kauha on joutunut koville moreenimaata kaivaessa. Naapurissa oltiin jouduttu hieman räjäyttämään, meillä säästyttiin siltä.

LVI-kuvista saimme vesi- ja viemärikuvat kuten oli luvattu, eli tiistaina. IV-kuvat on käytössä ensi viikon alussa ja silloin pääsemme viimeistelemään urakkakyselyt. IV-kanavisto tulee menemään meillä kokonaisuudessaan lämpimässä tilassa, joten eristyksiä ei tarvita. Näin ollen emme myöskään tule ottamaan käyttöön maakylmää IV-koneen yhteydessä; maakylmä olisi vaatinut massiiviset eristykset. Harkitsemme kylläkin maakylmän käyttöä puhallinkonvektorien avulla, mutta se asia on vielä mietinnässä.