Tasoitehommat pitäisi aloittaa hommat ensi viikon alussa. Ensin he asennetaan ohjauslaudat smyygejä varten ja sitten tehdään itse smyygit. Ulko-ovet on asentamatta, joten niiden smyygit tehdään sitten myöhemmin. Ei olla vielä haluttu laittaa ovia niiden vahingoittumisvaaran vuoksi. Mies aloittaa niiden tilojen levytyksen lähipäivinä, joiden sisäkatto on alaslaskettu ja joihin tulee kipsilevy (ja tasoitus). Panelikattojen (lähinnä wc:t, khh ja pesutilat) paneloinnit tehdään sitten tasoitehomman jälkeen, alaslaskujen rungot on jo kunnossa. Paneleiksi ollaan valittu STS-valeura-tyyppinen paneeli. IV-putket on myös vedetty niihin tiloihin joihin tulee kipsilevy kattoon.

Valaistuksen osalta on menty hieman eteenpäin. Tilattiin eteiseen ja käytävään saalinkivalaistussarjat, joista itse rakentamalla saadaan haluamamme "valostrippi" upotettuna kattoon. Samaa valaistussarjaa tullaan varmaan käyttämään olohuoneessa kalliin valmisvalaisimen sijaan. Laitan kuvia esille ratkaisuista kunhan ne ovat esittelykunnossa.

Laatat on nyt valittu ja hankittu. Osan laatoista toimme jo viime syksynä ulkomailta muuttaessamme, nyt hankittiin eteisen ja pesutilojen lattialaatat sekä seinälaatat. Eteisen laataksi tulee Pukkilan Graal-sarjan harmaa Artu/laatta:

 0554172.jpg

Kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin Pukkilan Metro-sarjan antrasiitin värinen laatta:

55002688.jpg

Ja sitten pesutiloihin seinälaataksi iso valkoinen kiiltävä laatta, vastaavanlainen kuin Pukkilan Brancos:

86-0466.jpg

Nyt sitten vaan pitäisi päättää saumausaineiden värit...