Meidän raksa edistyy pienin askelin, varsinkin nyt kun räntää on tullut taivaan täydeltä. Kattopelleistä on 1/3 paikalla ja toivottavasti tällä viikolla päästään lukemaan 2/3. Pahimmat pellit on laitettu jo (niiden pituudet 13 metriä) ja loppujen peltien laitto pitäisi olla helpompi homma. Mutta jäätävässä räntäsateessa ei katolle ole paljoa asiaa, tapaturmariski sen verran suuri. Miehen viimeinen raksalomaviikko käynnistyi tänään, eli ensi viikolla sitten ansiotyöhön takaisin.

Autotallin lattialämmityksen asennus oli suunniteltu tehtäväksi ensi viikolla, mutta joudumme sitä siirtämään koska aluskate ja räystäslaudat ei vielä paikoillaan ja näin ollen lattia lämpöeristyksiä ei päästä vielä asentamaan. Lämpöpumpun pitäisi sulla 10.12, mutta sitäkin joudutaan varmasti siirtämään parilla viikolla. Tällä viikolla on takan asennus ja takaksi meille tulee ihana Tulikiven Louhi:

louhi_06.jpg

Viime viikolla tehtiin viimeiset routaeristykset talon länsisivulle. Ensi viikonloppuna ajattelin käydä roilojen täyttöjen kimppuun, se on sellaista hommaa missä ei tarvita voimaa vaan se sujuu heikolta naiseltakin :-)