Eilen öljysin noin 100 m2 ohutpuulattiaa Satin Oil hoitoöljyllä. Lattian ulkonäkö muuttui hurjasti öljyn myötä! Nyt se kiiltää ja näyttää muutenkin "terveemmältä" eikä niin kuivalta kuin ennen öljyämistä. Homma pitää ottaa uusiksi noin vuoden päästä viimeistään, jotta lattia säilyy hyvänä.

Eilen myös siivottiin jälleen kerran. Raksasiivous tuntuu loputtomalta hommalta. Sen mitä ehtii siivota, niin herra Raksaaja sotkee. Mutta sitähän se on, kun on hommia kesken.

Tänään käynnistettiin iv-kone (Enervent Pandion) ja huomenna tehdään iv-mittaukset. Meidän Pandion on ECE-malli, eli neliportainen puhallinnopeuden säätö & sähköinen jälkilämmitys. En ottanut vesipatteria jälkilämitykseen, vaan ihan sähkön. Lämmitystä ei varmaan kovin usein näillä lakeuksilla tarvi, mutta otin sen varuiksi ettei sitten tarvi palella jos...

Tämä viikko on  muutenkin aika vauhdikas, kun pitää hoitaa monta raksa-asiaa, pitää muuttotarkastus sekä muuttaa. Ensi sunnuntaina voi vähän väsyttää.

Meidän tielle alkaa nousta ainakin kaksi uutta taloa ja lähialueelle näyttää tulevan myös muutama. Jukka-taloja on tosi paljon, meidänkin tiellä niitä on pian neljä.

Nyt pakkaamisen kimppuun.