Nyt näyttää siltä että saatamme saada hakemamme tontin. Virallinen tieto tulee parin viikon päästä, mutta voisin sanoa asian olevan melko varma....pienellä varauksella...Tontti on merkitty alla olevaan havainnekuvaan.

Seuraava askel tässä projektissa on arkkitehtitarjousten pyytäminen. Yksi arkkitehti on jo kiikarissa ja tulen pyytämään häneltä tarjouksen vielä tällä viikolla. Kun matkustamme jouluksi Suomeen, tapaamme hänet sekä mahdollisen rakennusliikkeen edustajan, joka tulee myös luultavimmin toimimaan projektinvetäjänä/vastaavana. Joululomalla pääsemme myös ensi kertaa rämpimään tontille ja katsomaan ympäristöä sekä pinnanmuotoja.

Tontissa minua miellyttää takarajalle jäävä puustoinen alue, sekä tontin alaosaan levenevä muoto. Talosta tulee väkisin hieman pitkulainen, koska katon harjan pitää olla kuvan osoittamassa suunnassa. Mutta luotan arkkitehdin taitoihin ja luovuuteen suunnittelun osalta. Tontin ohitse kulkeva uusi tie tulee olemaan melko hiljainen aluksi, koska kaikki tontit eivät ole olleet myynnissä ja ne tullaan rakentamaan paljon myöhemmin.

EDIT/7.12: Tontti meidän 100% varmasti!

287798.jpg