Nyt tämäkin on tehty, eli meidän perheen rakennusprojekti on virallisesti avattu! Vaikka meillä ei ole vielä edes tonttia, niin parempi alkaa pitämään blogia koska asiat pyörii jatkuvasti mielessä ja on hyvä laittaa ajatuksia jonnekin ylös.

Meidän tarkoituksena on rakennuttaa/rakentaa kivitalo Etelä-Suomeen. Talon koko asettuu varmaankin bruttoneliöiltä 170 m2 kieppeille, eli talosta ei tule "kivilinnaa". Talo tulee olemaan rinnetalo, jos nyt vain saamme sen tontin minkä haluaamme. Suunnitteluprojekti laitetaan heti käyntiin kun tontti on käsissä, joten rakennuslupakuvia voidaan odotella toukokuussa luultavimmin. Projekti tullaan viemään läpi pääasiallisesti rakennuttamalla, ellei työtilanteet sitten salli vahvampaa osallistumista talon tekoon. Haaveissa olisi muuttaa viimeistään kesällä 2008 uuteen kotiin.

Tervetuloa seuraamaan projektin vaiheita! Blogi päivittyy näin alussa harvakseltaan, mutta tahti kiihtyy kun saadaan hommat liikkeelle. Vaikeusastetta projektiin tuo se, että meidän perhe asuu ulkomailla vielä toistaiseksi...