Kommenteissa on kyselty asumiskokemuksia lähes puolen vuoden asumisen jälkeen. Tilaa tuntuu olevan liian vähän, mutta ehkä tuntemukset muuttuvat sitten kun joskus saadaan kaikki tilat käyttöön. Nyt meillä edelleen työhuone laatikoiden varastointihuoneena. Eikä sisätiloissa olla muutenkaan tehty mitään keskeneräisten tilojen osalta. Kesken siis sauna ja toinen wc. Autotalli on erittäin kesken...Keskeneräiset hommat eivät ole paljoa edenneet kiireisen lapsiperhearjen vuoksi.

Pohjaratkaisuun olen ihan tyytyväinen. Parasta talossa on keittiö ja ruokailutila, ne toimii juuri kuten pitikin. Olohuoneeseen olen myös tyytyväinen, kunhan sinne saataisiin joskus uudet kalusteet jotka on valittu kyseistä tilaa varten. Kalustejärjestys on nyt olkkarissa huono, mutta paremmaksi sitä ei saa nykyisillä kalusteilla. Ehkä epätyydyttävin asia talossa on makuuhuonesiiven käytävä. Käytävä on hieman liian pimea sekä toimii "vahvistimena" kaikille äänille.

Jos mietitään yksittäisiä asioita joihin en ole tyytyväinen, niin vastaus on helppo. Ikkunat. Meidän ikkunat ovat Skaalalta ja sen firman toiminta on ollut säälittävää. Ensiksi ikkunapokista lähti maalit ja sen asian korjaus kesti yli vuoden! Sälärit reistailee ja on ollut muutakin pikkuvikaa.

Kesällä laitettiin takapihaa kuntoon ja nyt meillä on siellä nurmikko. Terassit ovat myös vaiheessa, mutta käyttökelpoiset kuitenkin. Tällä hetkellä työn alla on ulkovalaistus ja sen jälkeen käydään ehkä saunan kimppuun. Mutta kuten jo totesin, pienet lapset ja pitkät työpäivät eivät mahdollista nopeaa raksaamisvauhtia....