Meidän taloprojektin alku etenee hitaasti mutta varmasti, toivottavasti. Rakennusbisneksen h-i-t-a-u-d-e-n ymmärtäminen on melko vaikeaa, koska olen oikeassa työelämässä tottunut paljon kiivaampaan tahtiin vaikka projektit ovat pitkiä ja mutkia tulee niissäkin vastaan. Joten Meidän Koti-nimisen projektin alku on mennyt alan tapojen opiskeluun jotka voisi ainakin tässä vaiheessa olevien fiilisten perusteella kiteyttää seuraavasti: aikataulut on tehty unohdettaviksi.

No, meidän kohdalla ei ole vielä tullut mitään ihmeellistä tai kriittistä eteen aikataulujen viivästymien suhteen. Lähinnä olen vain päivitellyt asiaa ja alkanut ymmärtää netin keskustelupalstoilla olevia juttuja aikataulujen pitämättömyydestä. Myös alan ihmisten vajavainen tapa käyttää meiliä ihmetytti alkumetreillä, mutta nyt olen jo oppinut tarttumaan puhelimeen jos on jotain tärkeää asiaa johon kaipaan pikaista vastausta.

Tällä viikolla pitäisi tulla ensimmäinen kierros luonnoksia arkkitehdiltä sekä tarjous vastaavan mestarin laajennetuista palveluista. Mielenkiinnolla odotan tilanteen kehittymistä...