Kuvia ei ole tontilta, vaikka eilen niin tuli luvattua. Pintamaiden poisto jatkui ja tontin märkää kohtaa myös kaivettiin. Tontilta ei ole tähän mennessä löytynyt turhan suuria kiviä, eikä kostea nurkkakaan tule ilmeisesti aiheuttamaan harmaita hiuksia vaikka näin pelkäsin. Huomenna vastaava käy merkkailemassa talon paikkaa sekä korkoja, sekä jatketaan maansiirtoa. Vastaavan karkean arvion mukaan maata tullaan viemään maankaatopaikalle noin 15-20 kuormaa.

Rakennuslupaa meillä ei vielä virallisesti ole, vaan lupa on nyt kahden viikon "valitusajalla". Rakennustarkastaja on luvan jo hyväksynyt. Säädökset ja vaatimukset ovat meidän rakennuskunnassa sen verran löysät esimerkiksi pk-seutuun verrattuna, että maansiirrot ja aloituskokouksen saa tehdä ennenkuin valitusaika menee umpeen.

Viime päivinä olen pyydellyt tarjouksia katosta sekä ikkunoista. Katoksi ollaan ajateltu ottaa konesaumatun peltikaton "karvalakkiversio", eli Rannilan Classic-tyyppinen rivikatto. Ikkunoista on tarjouskyselyt vetämässä monella toimittajalla, vastauksia olen saanut tähän mennessä Fenestralta, PW-Windowsilta (onko kellään kokemuksia?) ja Tiiviltä. Näistä tarjouksista Tiivi ja Fenestra samoissa hinnoissa, PW:n tarjous erittäin alhainen. Epäilen että PW:n tarjouksessa joku pahasti pielessä, koska hinta niin reilusti edullisempi.