Tervehdys lukijoille Suomesta! Oli melko mukavaa päästä "lepäämään" kaikista saasteista ja melusta, joita tämänhetkinen asuinpaikka Aasiassa tarjoaa. Suomen hiljaisuus on hyvin nautinnollista, ainakin tällä hetkellä kun ei Suomessa vielä vakituisesti asuta.

Tänään kuulin että emme pääse tontillemme vielä 1.5, vaan uusi ajankohta on 14.5. Tie ei ole vielä valmis ja tontillamme on iso kasa maa-ainesta joka maaurakoitsijan on siirrettävä pois. Mutta kuten aiemminkin on tullut todettua, pieni viivästyminen ei ole meille äärettömän kriittiistä kuten meidän naapurillemme, joka luuli pääsevänsä maansiirtohommiin 2.5.

Viime perjantaina yksi raivaaja lupautui hoitamaan risukon kaadon tontillamme, joten se asia tuntuisi olevan nyt kunnossa. Viime viikolla tapasin myös sähkösuunnittelijamme sekä LVI-suunnittelijan ja molemmista tapaamisista jäi hyvä maku suuhun. Tänään on vuorossa vastaamme tapaaminen ja asioiden tarkempi läpikäynti. Tapaamisesta voi tulla pitkä...

Eilen kävin pyörähtämässä Oma Koti-messuilla Messukeskuksessa ja päivän saldona oli monta muovikassillista esitteitä ja käyntikortteja. Oli oikein mukavaa ja hyödyllistä nähdä toimittajia ja jutella tuotteista muutenkin kuin puhelimen välityksellä.

Pystytysurakka ei ole edennyt edellisestä kirjoituksesta mihinkään suuntaan, joten sen suhteen ei mitään uutta. Kivitarjous saatiin käsiimme viime viikolla; sen suhteen on vielä paljon tehtävää ennenkuin voimme tehdä sopimuksen.