Ensiksi kiitos mielenkiinnosta blogia kohtaan. Päivitykset ovat jäänet muiden kiireiden jalkoihin. Perheessä on oltu oksennustaudissa yms. viimeisen kuukauden aikana.

Nyt ollaan asuttu kuukausi talossa. Vaatehuoneprojekti on edelleen vaiheessa, eikä muuta ollakaan saatu sisällä tehtyä. Ulkona ollaan siivoiltu pihaa ja tilattu muutama kuorma täyttömaata. Lasten sopeutuminen uuteen kotiin on ollut haastavaa sairasteluineen sekä univaikeuksineen ja se on hankaloittanut raksahommien tekoa. Pienet siis vaatii jatkuvaa huomiota. Kerrostalossa sentään sain yksin pakattua kaikki kamat, täällä en ole päässyt lähellekään sellaista tehokkuutta...

Skaalan ikkunoissa on tullut esiin lisää ongelmia. Aiemminhan ollaan tapeltu siitä kun maalit lähti karmeista suojateippauksen vuoksi. Tämä asia edelleen kesken. Uusi ongelma on se, että lasituslistat irvistelee ja irtoilee. Listat on korjattu kertaalleen, mutta eipä auta. Ikkunat ovat selvästi meidän talon huonolaatuisin osa. Harmittaa hyvin paljon, että tuli otettua täysin tummanharmaan ikkunat.

Lämmitysasiat ovat kunnossa ja maalämpöpumppu toimii hyvin. Laattalattiat pysyvät sopivan lämpöisinä ja lämmintä vettä riittää. Meillähän ei ole jäähdytystä talossa missään muodossa, joten mielenkiinnolla seuraan miten siporex-rakenne käyttäytyy tulevan helteisen jakson aikana.

Kuvia yritän ottaa kun tulee sopiva hetki ja paikat on järjestyksessä.