Eilen soiteltiin vastaavan kanssa tämän viikon tapahtumista raksalla. Alapohjalankuista on nyt laitettu noin puolet, homma jatkuu taas jussin jälkeen maanantaina. Lankkujen asentamista on hidastanut H+H:n puutteelliset toimitukset "pikkuosien" suhteen sekä nosturin hajoaminen alkuviikosta. Nosturista oli vaijeri katkennut, mutta mitään ei ollut onneksi sattunut kellekään eikä mitään ollut hajonnut. Pystytysporukka oli saanut tehtyä hyvin alapohjan sisäosien täytöt ja eristykset, kun odottivat nosturin korjausta. Täytöt, vesi/routaeristykset ja salaojat eivät kuulu pystytysurakkaan, joten joudumme teettämään ne lisätöinä ja kaikki lisätyöt aina viivästää varsinaista urakkaa. Mutta on hyvä että sama jengi tekee nekin.

Meidän naapurissakin on molemmin puolin raksaprojektit käynnissä. Toisella naapurilla on talopakettitoimitus jo tullut ja toisen puolen naapureilla on rakennuslupa haussa. Molemmat talot meidän tontin sivuilla tulevat olemaan keltaisia puutaloja. Kiva päästä morjestamaan tulevia naapureita viikon 27 Suomen reissulla.

Hyvää Juhannusta lukijoille, me emme sitä täällä Aasiassa vietä virallisesti vapaapäivän merkeissä. Huomenna ollaan ajateltu muiden Suomi-tuttujen kanssa hieman grillailla ja rentoutua uima-altaalla.