Jiihaa! Täällä sitä ollaan Suomessa ihan henkilökohtaisesti katsomassa mitä raksalla tapahtuu. Tuntui melko omituiselta mennä tontille ja nähdä mitä kaikkea siellä on meneillään. Oli vähän sellainen fiilis, että olen jonkun muun nurkissa pyörimässä luvatta vaikka täysin omasta onkin kyse.

Viime viikko oli mennyt työmaalla lähes hyväntekeväisyyteen, sateiden takia. Tämä sama ongelma on ollut varmaan kaikilla, jotka ovat runkotyövaiheessa. Loppuviikosta on tarkoitus palaveerata vastaavan kanssa tarkemmin aikatauluista sekä muista asiaan liittyvistä asioista. Vastaava on ollut nyt melko työntäyteinen, koska joutuu itse tekemään meidän talon rungon pystytystä yhden työmiehen kesälomaillessa.

Tontin piha on melkoisen täynnä tavaraa, eli yleisnäkymä on melko sekava. Lattialankut on kaikki nyt laitettu ja makkarisiipi on jo osittain saanut seinän.

709275.jpg

 

Lasten makkarien ikkuna-aukot alkavat hahmottumaan.

709276.jpg

 

Seinän ensimmäisen varvin tarkkaa muurausta. Tämän työvaiheen jälkeen alkaa seinää nousemaan vauhdilla. Vastaava varoitteli että kuvan vasemmassa reunassa näkyvä sauma jossa leca-harkot ja siporex-harkot ovat pystysuunnassa vierekkäin, tulee varmasti halkeamaan hieman.

709278.jpg

Perjantina minulla on tapaaminen arkkitehdin kanssa. Käydään läpi sisustusmateriaalivalintoja. Tänään tapaan LVI-suunnittelijan, sillä emme ole vieläkään osanneet päättää että otammeko maakylmän käyttöömme vai emme. Sähkösuunnittelijakin olisi tarkoitus tavata sekä meidän tulevan katon tekijämme. Kalenteri on siis täyttynyt aika kivasti. Lauantaina pitäisi taas ehtiä lähtemään kotia päin.