Kattohommat ovat edelleen vahvasti vaiheessa, osittain sateisen sään takia ja osittain ihan siitä syystä että katon puuhommat vievät aikaa enemmän kuin tajusimmekaan. Makuuhuonesiiven vinoa osaa on saatu  villoitettua noin kolmasosan verran; aluskate on myös on samalta osin päällä. Talon toisen osan katolle on asennettu kattotuolit sokkelikaistan päälle, mutta vielä on tuulisiteiden kiinnitykset menossa. Yläpohjalankkuihin valettavia siteiden päitä on noin 250 kpl. Hälppiä varten on talon päätykolmioihin jouduttu sahaamaan sopivat lovet ja myös niiden teossa on vierähtänyt muutama hetki. Tälle osalla taloa ei onneksi tarvi laittaa villoja vielä (eli sade ei haittaa hommia), joten aluskatteen saa heti päälle kun kattotuolit ovat tukevasti paikoillaan. Joten eiköhän meillä ole jotakin suojaa katolla ensi viikon loppuun mennessä!

Autotalli edistyy hyvin; antura ja sokkeli valmis ja sokkeli slammattu. Pystyttäjät pitävät nyt autotallin teosta taukoa ja siirtyivät sisähommiin valmistelemaan lattiavalua.

Eilen kävi putkimies ensimmäisellä vierailulla ja visiitti meni pään raapimiseksi. Putkari ei tiennyt että kyseessä on siporex-talo tuulettuvalla alapohjalla ja sen takia hän ei päässyt vielä tekemään yhtään mitään. Mutta jospa maanantaina onni suosisi ja putkari saisi merkittyä viemärien läpivientien reiät ja saataisiin työt liikkeelle. Lattialämmityksen asennus on viimeistään 18.9, joten siihen mennessä pitää putki- ja sähköhommien olla lattiavalun alapuolisilta osilta valmis.