Viikonloppu pyhitettiin lasimosaiikkiostoksille, sillä hintataso lasimosaiikeissa on täällä Aasiassa halvempi kuin Suomessa. Mosaiikit lähtevät asunnon muiden tavaroiden kanssa samassa muuttokuormassa Suomeen. Seuraavat kuvat ovat tosi epäselviä, otettu huonoresoluutioisella kännykkäkameralla.

WC-tiloihin ostettiin tätä metallihohtaista mosaiikkia. Hinta 18 e/m2, Pukkilan vastaavan mosaiikin ovh-hinta 214 e/m2...!

739890.jpg

 

Keittiön välitilaan (ja ehkä myös khh:seen) tulee tuota keskimmäistä suorakaiteen muotoista mosaiikkia kirkkaana valkoisena.

739889.jpg

 

Pesuhuoneen tehosteeksi valittiin turkoosin värinen (PC55) kuplallinen mosaiikki.

739891.jpg

Kaakeli- ja laattavalikoimat ovat äärettömän laajat, kauppoihin saisi kulutettua koko talon budjetin. Löytyy kaikenlaista erikoista mosaiikkia ja kaakelia, eikä hinta ole kovinkaan mahdoton. Mutta lähdimme eilen kaupasta kiireesti ulos hankinnat tehtyämme, jottei innostuta ostamaan muuta.

Huonekaluliikkeestä tilasimme nahkaisen lepotuolin, joka tullaan sitten aikanaan sijoittamaan olohuoneeseen kulmasohvan kaveriksi. Samassa kaupassa oli erittäin hyvännäköisiä mustia korkeakiiltopintaisia tv-tasoja sekä aivan upea sohvasarja (vastaava musta sohvasarja löytyy asuntomessujen Villa Opuksesta!). Mutta onneksi järki voitti ja lähdimme tuostakin kaupasta ilman lisähankintoja aiemmin päättämämme lepotuolin lisäksi.